Lirik Lagu Wong Ireng - Ella Susanti

Lirik Lagu Wong Ireng - Ella Susanti


Lirik Ella Susanti - Wong Ireng


Title : Wong Ireng
Artist : Ella Susanti
Songwriter : Casirin HB
Distribution : TMC Media

Lirik Wong Ireng


gawe kelingan bae
wonge ireng rupane
manis ning gemuyune
aduh tobat ora kuat nyanggane

awan dadi bayangan
bengi slalu kelingan
kulane demen pisan
ning sampean kula rasa kedanan
kula rasa kedanan

ning pribasane bonteng petak palawija
senajan blesak kulane suka trima

ora perduli uwong arep ngomong apa
kula cinta kulane banget tresna

jambu alas murag ning pangkon
kula wis lawas pengen kelakon

awan dadi bayangan
bengi slalu kelingan
kulane demen pisan
ning sampean kula rasa kedanan
kula rasa kedanan

ning pribasane bonteng petak palawija
senajan blesak kulane suka trima

ora perduli uwong arep ngomong apa
kula cinta kulane banget tresna

jambu alas murag ning pangkon
kula wis lawas pengen kelakon

gawe kelingan bae
wonge ireng rupane
manis ning gemuyune
aduh tobat ora kuat nyanggane

awan dadi bayangan
bengi slalu kelingan
kulane demen pisan
ning sampean kula rasa kedanan
kula rasa kedanan

Baca Juga : Lirik Lagu Anik Arnika - Ngemut Bledogan

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.