Lirik Lagu Jembatan Nguri Dadi Saksi - Wheny Morriye / Arya Satria

Lirik Lagu "Jembatan Nguri Dadi Saksi" dari Wheny Morriye. Lagu ini di ciptakan oleh Arya Satria. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Jembatan Nguri Dadi Saksi - Wheny Morriye / Arya Satria

Lirik Wheny Morriye - Jembatan Nguri Dadi Saksi


Title : Jembatan Nguri Dadi Saksi
Artist : Wheny Morriye / Arya Satria
Songwriter : Arya Satria
Label : SR Pro

Lirik Jembatan Nguri Dadi Saksi


jembatan nguri sing dadi saksi
naliko kowe ngucap janji suci
neng jembatan nguri kowe ninggal janji
janji wong loro sehidup semati

jembatan nguri sing dadi saksi
kowe mutuske tresnoku sing suci
mergo wong tuamu ora ngijini
aku lan kowe dadi siji

aku ngiro tresnamu gede
aku ngiro sayangmu gede
aku ra ngiro kowe ninggal aku
mergo wong tuamu ra setuju

neng kene kowe pamit karo aku
abot pilihane wong tuamu
loro lan sesek rasane neng dodo
nyawang kowe karo wong liyo

aku ra ngiro kowe tego medot tali tresno
duh Gusti kulo nyuwun kuat kelangan tresno

aku ngiro tresnamu gede
aku ngiro sayangmu gede
aku ra ngiro kowe ninggal aku
mergo wong tuamu ra setuju

neng kene kowe pamit karo aku
abot pilihane wong tuamu
loro lan sesek rasane neng dodo
nyawang kowe karo wong liyo

aku ra ngiro kowe tego medot tali tresno
duh Gusti kulo nyuwun kuat kelangan tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Arya Satria - Tegane Sliramu