Lirik Lagu Sorote Lintang - Mala Agatha

Lirik Lagu Sorote Lintang - Mala Agatha


Lirik Mala Agatha - Sorote Lintang


Title : Sorote Lintang
Artist : Mala Agatha
Songwriter : H.W Kongko
Label : Rajawali Mitra Musik

Lirik Sorote Lintang


*
Ning ngisor barise lintang
Ngematke roso ning ati
Tresnamu kangenmu
Ra ono gantine

**
Taktitepke sorote lintang
Janjiku ning njero ati
Esemmu guyumu
Ra ono ijole

Reff :
Amung pengen nresnani
Pengen iso nduweni
Selawase saktekane pati
Amung pengen ngancani
Tansah iso nyenengne
Sliramu siji seng taktresnani

Janji seng suci iki
Taktitipke sorote
Lintang jejer ning langit bengi iki
Mugo tekan sliramu
Janji lan pengenku mu-go Gusti ngijabahi

Kembali * , ** & Reff

Ayeme roso ning atiku
Yen kowe ugo mbalesi
Roso sing podo karo atiku
Titipno sorote lintang

Kembali * , **

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Wegah Adoh

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.