Lirik Lagu Sorote Lintang - Mala Agatha

Lirik Lagu "Sorote Lintang" dari Mala Agatha. Lagu ini di ciptakan oleh H.W Kongko. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sorote Lintang - Mala Agatha

Lirik Mala Agatha - Sorote Lintang


Title : Sorote Lintang
Artist : Mala Agatha
Songwriter : H.W Kongko
Label : Rajawali Mitra Musik

Lirik Sorote Lintang


*
Ning ngisor barise lintang
Ngematke roso ning ati
Tresnamu kangenmu
Ra ono gantine

**
Taktitepke sorote lintang
Janjiku ning njero ati
Esemmu guyumu
Ra ono ijole

Reff :
Amung pengen nresnani
Pengen iso nduweni
Selawase saktekane pati
Amung pengen ngancani
Tansah iso nyenengne
Sliramu siji seng taktresnani

Janji seng suci iki
Taktitipke sorote
Lintang jejer ning langit bengi iki
Mugo tekan sliramu
Janji lan pengenku mu-go Gusti ngijabahi

Kembali * , ** & Reff

Ayeme roso ning atiku
Yen kowe ugo mbalesi
Roso sing podo karo atiku
Titipno sorote lintang

Kembali * , **

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Wegah Adoh