Lirik Lagu Lamaren Aku - Sasya Arkhisna

Lirik Lagu "Lamaren Aku" dari Sasya Arkhisna. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lamaren Aku - Sasya Arkhisna

Lirik Sasya Arkhisna - Lamaren Aku


Title : Lamaren Aku
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : R. Husin Albana
Album : Single
Label : SBR Pro

Lirik Lamaren Aku


lamaren aku yen pancen kowe tresno
ngenteni po mengko dadi suloyo
mergo wes suwe anggon jalin asmoro
mbendino bareng dadi pitakon wong tuwo

abot tak songgo yen njalin tali asmoro
amergo wedi yen kowe mengko njur cidro
mending ndang rabi enggal lamaren aku
timbang dadi pikiran mergo kesuwen pacaran

ndang wes mas lamaren aku
yen pancen tenane tresnamu
mergo ngenteni suwe anggon jalin tresno
wes wayahe saiki lamaren aku

ndang wes mas lamaren aku
yen pancen tenane tresnamu
mergo ngenteni suwe anggon jalin tresno
wes wayahe saiki lamaren aku

ndang wes mas lamaren aku, sakjane kowe ngenteni opo
mbendinane mlaku bareng, dadi pitakon wong tuwo
mending ndang lamaren aku, terus awak dewe rabi
iso digawe selawase tresno

lamaren aku yen pancen kowe tresno
ngenteni po mengko dadi suloyo
mergo wes suwe anggon jalin asmoro
mbendino bareng dadi pitakon wong tuwo

abot tak songgo yen njalin tali asmoro
amergo wedi yen kowe mengko njur cidro
mending ndang rabi enggal lamaren aku
timbang dadi pikiran mergo kesuwen pacaran

ndang wes mas lamaren aku
yen pancen tenane tresnamu
mergo ngenteni suwe anggon jalin tresno
wes wayahe saiki lamaren aku

ndang wes mas lamaren aku
yen pancen tenane tresnamu
mergo ngenteni suwe anggon jalin tresno
wes wayahe saiki lamaren aku

ndang wes mas lamaren aku, sakjane kowe ngenteni opo
mbendinane mlaku bareng, dadi pitakon wong tuwo
mending ndang lamaren aku, terus awak dewe rabi
iso digawe selawase tresno

ndang wes mas lamaren aku
yen pancen tenane tresnamu
mergo ngenteni suwe anggon jalin tresno
wes wayahe saiki lamaren aku

ndang wes mas lamaren aku
yen pancen tenane tresnamu
mergo ngenteni suwe anggon jalin tresno
wes wayahe saiki lamaren aku

Baca Juga : Lirik Lagu Eren Intan - Korbane Morotuo