Lirik Lagu Mendunge Ati - Mala Agatha

Lirik Lagu Mendunge Ati - Mala Agatha


Lirik Mala Agatha - Mendunge Ati


Title : Mendunge Ati
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Bambang Best Frend
Album : Single
Label : SBR-Pro

Lirik Mendunge Ati


getune hang isun mung bisa nyawang
kadung welas riko nong ati sing biso ilang
sesek rasane nong dodo, rasane loro

mung kari angenan hang isun sandang
welas riko hang sun kudang lan isun eman
rasane getun temenan sing biso duweni

koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
kelangan welas riko
riko kembange ati wes ono hang duweni
tibane isun kelaran

getune hang isun mung bisa nyawang
kadung welas riko nong ati sing biso ilang
sesek rasane nong dodo, rasane loro

mung kari angenan hang isun sandang
welas riko hang sun kudang lan isun eman
rasane getun temenan sing biso duweni

koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
kelangan welas riko
riko kembange ati wes ono hang duweni
tibane isun kelaran

koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
kelangan welas riko
riko kembange ati wes ono hang duweni
tibane isun kelaran, tibane isun kelaran

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Dele Tempe

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.