Lirik Lagu Kependem Tresno - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kependem Tresno" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Agung Pradanta. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kependem Tresno - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kependem Tresno


Title : Kependem Tresno
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Agung Pradanta
Album : OM Sakha 2 Best of Nella Kharisma
Label : Khatulistiwa Records

Lirik Kependem Tresno


cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati

cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati
senajan tresno iki mung kependem ning ati

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kenangan