Lirik Lagu Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) - Happy Asmara

Lirik Lagu "Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)" dari Happy Asmara. Lagu ini di ciptakan oleh Bagus odong. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)


Title : Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Bagus odong
Album : Single
Label : DD Star Record

Lirik Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)


kowe pancen ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan
nanging bingungku saiki ora karuan
mergo pacarku mbok pangan sisan

awit biyen nganti saiki
awakmu wes tak anggep sahabat yang sejati
nanging ning mburiku kowe kok ngelarakake
tibake kowe kuwi tutik konde

kowe pancen tutik konde
tukang tikung konco dewe
getunku biyen tak kenalke
dasar kowe pancen tutik konde

tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan
nanging bingungku saiki ora karuan
mergo pacarku mbok pangan sisan

awit biyen nganti saiki
awakmu wes tak anggep sahabat yang sejati
nanging ning mburiku kowe kok ngelarakake
tibake kowe kuwi tutik konde

kowe pancen tutik konde
tukang tikung konco dewe
getunku biyen tak kenalke
dasar kowe pancen tutik konde

tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan
nanging bingungku saiki ora karuan
mergo pacarku mbok pangan sisan

awit biyen nganti saiki
awakmu wes tak anggep sahabat yang sejati
nanging ning mburiku kowe kok ngelarakake
tibake kowe kuwi tutik konde

kowe pancen tutik konde
tukang tikung konco dewe
getunku biyen tak kenalke
dasar kowe pancen tutik konde

kowe pancen tutik konde
tukang tikung konco dewe
getunku biyen tak kenalke
dasar kowe pancen tutik konde

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Amergo Sayang