Lirik Lagu Ali Ali Watu - Tayub


Lirik Lagu Ali Ali Watu - Tayub

Lirik Jithul - Ali Ali Watu


Title : Ali Ali Watu
Artist : Jithul
Songwriter : Jithul
Genre : Tayub
Label : Cagar Seni Record (CSR)

Lyrics Ali Ali Watu


ali ali watu
sing menehi ninggal aku
senadyan ora mbejaji
nanging keno kanggo ngedem ati

ali ali watu
tumempel jenthik manisku
nadyan embane wis putih
ning watune tetep durung malih

ali ali nggowo crito
nalikane ing wismo kenongo
nendro dalu ngantos rino
andum roso neng tikar asmoro

ali ali watu
kok wenehke lingsir dalu
siro pamit marang aku
kok tinggali ali ali watu

===INTRO===

ali ali watu
sing menehi ninggal aku
senadyan ora mbejaji
nanging keno kanggo ngedhem ati

ali ali watu
tumempel jenthik manisku
nadyan embane wis putih
ning watune tetep durung malih

ali ali nggowo crito
nalikane ing wismo kenongo
nendro dalu ngantos rino
andum roso neng tikar asmoro

ali ali watu
kok wenehke lingsir dalu
siro pamit marang aku
kok tinggali ali ali watu

===INTRO===

ali ali watu
sing menehi ninggal aku
senadyan ora mbejaji
nanging keno kanggo ngedem ati

ali ali watu
tumempel jenthik manisku
nadyan embane wis putih
ning watune tetep durung malih

ali ali nggowo crito
nalikane ing wismo kenongo
nendro dalu ngantos rino
andum roso neng tikar asmoro

ali ali watu
kok wenehke lingsir dalu
siro pamit marang aku
kok tinggali ali ali watu

Baca Juga : Lirik Lagu Lelinduran - Tayub