Lirik Lagu Amergo Sayang - Happy Asmara

Lirik Lagu "Amergo Sayang" dari Happy Asmara. Lagu ini di ciptakan oleh R Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Amergo Sayang - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Amergo Sayang


Title : Amergo Sayang
Artist : Happy Asmara
Songwriter : R Husin Albana
Album : Single
Label : DD Star Record

Lirik Amergo Sayang


jujur aku tak sanggup bila kau jauh
selalu ku menunggu kehadiranmu
abot nyonggo amergo rindu
sesek rasane pengen ketemu

sayangku ku tak bisa bila kau jauh
rasane wedi kelangan njero atiku
tansah eling marang esemmu
kabeh iki mergo sayangku

seminggu ra kroso kowe lan aku ora ketemu
sabendinon tak tembangne
roso kangen iki ono dodoku
tak jalok ning kono jogonen tresnomu
amung kanggo aku

tak titip tembang rindu
gawe nggugah kangen lan roso tresnomu

kerlap kerlipe lintang
tansah ngancani saben bengiku
padange rembulan sing dadi saksi
nandang kangenku

bebasane miber sukmo iki
ono ning sandingmu
mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
lan kroso sintru

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Disatru Pacar