Lirik Lagu Tresno Kandas - Salsa Kirana

Lirik Lagu "Tresno Kandas" dari Salsa Kirana. Lagu ini di ciptakan oleh Gendutz Dewata. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Kandas - Salsa Kirana

Lirik Salsa Kirana - Tresno Kandas


Title : Tresno Kandas
Artist : Salsa Kirana
Songwriter : Gendutz Dewata
Album : Single
Label : DD Star Records

Lirik Tresno Kandas


kiwo kopling tengen ngegas
durung sempet nyanding
jebule tresnaku kandas

saktenane loro nanging aku iso opo
yen kenyataane kowe gelem
dirabi karo wong liyo

tresnaku ra lolos
mergo kalah saingan karo terios
senadyan tresnaku gede
nanging aku kalah sembarange

wes talah tompo apa anane
yen pancen ngene kenyataane
tresnaku sing gede malah mbok prekne
kowe ngabotake lanangan liyane

sak loro lorone wong kepancal sapi
nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
senadyan rasane makjleb ning njero dodo iki
mergo mbok tinggal rabi
nanging aku kudu kuat ati ngelakoni tresnaku sing kandas iki

kiwo kopling tengen ngegas
durung sempet nyanding jebule tresnaku kandas
saktenane loro nanging aku iso opo
yen kenyataane kowe gelem dirabi karo wong liyo

tresnaku ra lolos mergo kalah saingan karo terios
senadyan tresnaku gede nanging aku kalah sembarange
wes talah tompo apa anane yen pancen ngene kenyataane
tresnaku sing gede malah mbok prekne, kowe ngabotake lanangan liyane

sak loro lorone wong kepancal sapi
nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
senadyan rasane makjleb ning njero dodo iki mergo mbok tinggal rabi
nanging aku kudu kuat ati ngelakoni tresnaku sing kandas iki

kiwo kopling tengen ngegas
durung sempet nyanding jebule tresnaku kandas
saktenane loro nanging aku iso opo
yen kenyataane kowe gelem dirabi karo wong liyo

kiwo kopling tengen ngegas
durung sempet nyanding jebule tresnaku kandas
saktenane loro nanging aku iso opo
yen kenyataane kowe gelem dirabi karo wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Salsa Kirana