Lirik Lagu Pancen Wis Tresna (Karna Su Sayang Versi Jawa) - Gamelawan

Lirik Lagu "Wes Tresno (Karna Su Sayang Versi Jawa)" dari Gamelawan. Lagu ini di ciptakan oleh Awan & Jatmiko. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pancen Wis Tresna (Karna Su Sayang Versi Jawa) - Gamelawan

Lirik Gamelawan - Wis Tresna (Karna Su Sayang Versi Jawa)


Title : Wis Tresna (Karna Su Sayang Versi Jawa)
Artist : Gamelawan
Songwriter : Awan & Jatmiko
Album : Single

Lirik Wis Tresna (Karna Su Sayang Versi Jawa)


yen pancen wis tresna yo tetep tresna
ojo sujana nganti kowe loro
mergo yen aku wis setyo
kowe ora bakal ngalami gelo

ojo nganti cidro tresnaku wis nyoto
becik jogo ati ben tambah tresna
mergo yen aku wis setyo
ora bakal tresno marang wong liyo

kabeh ini ngenani ati
cubo sing luwih ngati-ati
janji ora bakal blenjani
senajan aku ora ngabari

sayang kowe ojo sujana
sing tak jaluk kowe percaya
tresnaku yo mung kanggo riko
janjiku ra gawe kowe loro

yen pancen wis tresna yo tetep tresna
ojo sujana nganti kowe loro
mergo yen aku wis setyo
kowe ora bakal ngalami gelo

ojo nganti cidro tresnaku wis nyoto
becik jogo ati ben tambah tresna
mergo yen aku wis setyo
ora bakal tresno marang wong liyo

saben dino aku mergawe
kanggo sangune awak dhewe
tulung ngertenono kahanane
abot sanggaku merjuangke

sak tenane aku ra kuat
krungu kowe kulino sambat
sayang aku wis nduwe tekad
tresnaku dunyo akhirat

yen pancen wis tresna yo tetep tresna
ojo sujana nganti kowe loro
mergo yen aku wis setyo
kowe ora bakal ngalami gelo

ojo nganti cidro tresnaku wis nyoto
becik jogo ati ben tambah tresna
mergo yen aku wis setyo
ora bakal tresno marang wong liyo

tak suwun sabar ngenteni aku
jogo atimu nganti sirnane wektu

yen pancen wis tresna yo tetep tresna
ojo sujana nganti kowe loro
mergo yen aku wis setyo
kowe ora bakal ngalami gelo

ojo nganti cidro tresnaku wis nyoto
becik jogo ati ben tambah tresna
mergo yen aku wis setyo
ora bakal tresno marang wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Alif Rizky - Karna Su Sayang (Versi Jawa)