Lirik Lagu Kangen Banyuwangi - Mia MS

Lirik Lagu "Kangen Banyuwangi" dari Mia MS. Lagu ini masih berupa single. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen Banyuwangi - Mia MS

Lirik Mia MS - Kangen Banyuwangi


Title : Kangen Banyuwangi
Artist : Mia MS
Album : Single
Label : Sandi Records

Lirik Kangen Banyuwangi


wis pirang taon lawase
sing tau sun sambang
yo wis pirang panenan
suwene sun nyonggo angenan

nong gandane sang ginjah arum
nong jemese selendang kawong
hang weruhi hang njangkungi
kakang embok adik lan isun

wis pirang taon lawase
sing tau sun sambang
yo wis pirang panenan
suwene sun nyonggo angenan

cemeh lawase sing tau nggateni
gawe bringane ati iki
mungguh isun urip mulyo
duwe nomo duwe rego

sing kiro lilo madakno lego
kadhung durung ndepani riko

heee blambangan heee eeee banyuwangi
heee blambangan heee eeee pucuk wetan

wis pirang taon lawase
sing tau sun sambang
yo wis pirang panenan
suwene sun nyonggo angenan

nong gandane sang ginjah arum
nong jemese selendang kawong
hang weruhi hang njangkungi
kakang embok adik lan isun

wis pirang taon lawase
sing tau sun sambang
yo wis pirang panenan
suwene sun nyonggo angenan

cemeh lawase sing tau nggateni
gawe bringane ati iki
mungguh isun urip mulyo
duwe nomo duwe rego

sing kiro lilo madakno lego
kadhung durung ndepani riko

heee blambangan heee eeee banyuwangi
heee blambangan heee eeee pucuk wetan

Baca Juga : Lirik Lagu Gending Ilange Kangen - Nella Kharisma