Lirik Lagu Sayang 2 - Vita Alvia

Lirik Lagu Sayang 2 - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Sayang 2


Title : Sayang 2
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Anton Obama
Album : Radio Hits
Label : Aneka Safari Records

Lirik Sayang 2


cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku, sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku, sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku, sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Kepaling 2