Lirik Lagu Gending Ilange Kangen - Nella Kharisma

Sun kirimno gending Gending lawas kanggo pengiling Sun kirim nong riko Nggo ngilangi kangen... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gending Ilange Kangen - Nella Kharisma


Judul Lagu : Gending Ilange Kangen
Ciptaan : Prima Hp
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Gending Ngilangi Kangen - Nella Kharisma


Sun kirimno gending
Gending lawas kanggo pengiling
Sun kirim nong riko
Nggo ngilangi kangen

INTRO

Sun gowo gending iki
Gending lawas kanggo pengiling
Sun kirim nong riko
Nggo ngilangi kangen

INTRO

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene

Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene

Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen

INTRO

Sun gowo gending iki
Gending lawas kanggo pengiling
Sun kirim nong riko
Nggo ngilangi kangen

INTRO

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene

Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene

Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen