Lirik Lagu Lelinduran - Tayub

Lirik Lagu Lelinduran - Tayub


Lirik Tayub Setyo Pradonggo - Lelinduran


Title : Lelinduran
Artist : Artis Setyo Pradonggo
Songwriter : -
Genre : Tayub

Lyrics Lelinduran


tak antepi jiwo rogo tekan pati
ning nyatane tego tegel angoncati
ora ngiro tresnaku mbok gawe loro
sing tak gadang rino wengi jebul muspro

koyo ra kuat
bebasane koyo arep nekat
mung kasmaran
wanci turu amung lelinduran

damar mancung
cinupet lelakon iki
pepuntone mung gawe nggrantes ing ati

===INTRO===

tak antepi jiwo rogo tekan pati
ning nyatane tego tegel angoncati
ora ngiro tresnaku mbok gawe loro
sing tak gadang rino wengi jebul muspro

koyo ra kuat
bebasane koyo arep nekat
mung kasmaran
wanci turu amung lelinduran

damar mancung
cinupet lelakon iki
pepuntone mung gawe nggrantes ing ati

koyo ra kuat
bebasane koyo arep nekat
mung kasmaran
wanci turu amung lelinduran

damar mancung
cinupet lelakon iki
pepuntone mung gawe nggrantes ing ati

Baca Juga : Lirik Lagu Lina - Tresno Sor Terop

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.