Lirik Happy Asmara - Angin Tresno


Title : Angin Tresno
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Kardoyo Dewo / Jeng Suyamti
Genre : Dangdut
Label : SR Pro

Lirik Lagu Angin Tresno


Sumilire angin sore
Ngelingake mring slirane
Naliko mbok ucapake
Tembang tresno soko lambe

Sumilire angin dalu
Nggawe ati soyo rindu
Mring sliramu pepujanku
Wong bagus sing tak tunggu tunggu neng uripku

Sumilire angin tresno
Titip roso kangen iki
Mring slirane sing neng monco
Adoh soko moto nanging cedak ning ati

Mung nyawang fotomu
Sing iso ngobati kangen iki
Mring sliramu sing tak tresno neng atiku

Amung liwat layang sworo
Bisone amung ngabari
Nanging batin iki tan soyo rindu

Mung siji panyuwunku sing tak jalok soko sliramu
Tuhu bekti kasetiaanmu marang aku
Nadyan tresno iki kewates panggonan ugo wektu
Aku ugo bakal setyo mring sliramu

Sumilire angin tresno titip roso kangen iki
Mring slirane sing neng monco
Adoh soko moto nanging cedak ning ati

Mung nyawang fotomu sing iso ngobati kangen iki
Mring sliramu sing tak tresno neng atiku
Amung liwat layang sworo bisone amung ngabari
Nanging batin iki tan soyo rindu

Mung siji panyuwunku sing tak jalok soko sliramu
Tuhu bekti kasetiaanmu marang aku
Nadyan tresno iki kewates panggonan ugo wektu
Aku ugo bakal setyo mring sliramu
Aku ugo bakal setyo mring sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Tembang Tresno Dua 2