Happy Asmara - Tembang Tresno Dua 2


Song title : Tembang Tresno Dua 2
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Arya Satria
Genre : Dangdut
Label : Arya Satria (SR Pro)

Lirik Lagu Tembang Tresno Dua 2


Peteng wengi iki tanpo rembulan
Soyo nambahi susahe atiku
Tanpo sliramu sing tak tresnani
Koyo tanpo guno uripku iki

Peteng wengi iki tanpo rembulan
Soyo nambahi susahe atiku
Tanpo sliramu sing tak tresnani
Koyo tanpo guno uripku iki

Tembang tresnomu nyatane amung semu
Janji tresnomu mung nglarani atiku
Tegone kowe gawe loro atiku
Tegone kowe mung ngapusi awakku

Wis cukup kowe gawe loro atiku
Wis cukup kowe ngapusi awakku
Wis tak lilakne kowe ninggalne aku
Yen pancen kuwi wis dadi pilihanmu

Tembang tresnomu nyatane amung semu
Janji tresnomu mung nglarani atiku
Tegone kowe gawe loro atiku
Tegone kowe mung ngapusi awakku

Wis cukup kowe gawe loro atiku
Wis cukup kowe ngapusi awakku
Wis tak lilakne kowe ninggalne aku
Yen pancen kuwi wis dadi pilihanmu

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Kebendung Tresno