Lirik Nanda Feraro - Ngaliyo


Title : Ngaliyo
Artist : Nanda Feraro
Songwriter : Ronykon
Album : Spesial Best Nanda Feraro feat Nella Kharisma
Label : Banyuwangi Record

Lirik Lagu Ngaliyo


Apuo ati sun kari nelongso
Welas tulus tapi di siyo siyo
Kurang paran isun nong awak riko
Sekabehane wes sun ikhlasno

Apuo kok riko kari mentolo
Sing tau nganggep isun iki ono
Cukup semene baen isun hang loro
Timbang sun nganteni sadare riko

Opo sing sadar riko ambi welas iki
Welas ati iki kejeron riko tatoni

Wis sing kiro biso sun ngerubah ati
Kadung sadare baen riko larani
Wis sing kiro biso sun balik nong riko
Atin isun iki wes kadung loro

Ngalio wes ngadoho isun ikhlasno
Wes cukup semene isun ngerasakno
Wis sing kiro biso sun balik nong riko
Atin isun iki wes kadung loro

Opo sing sadar riko ambi welas iki
Welas ati iki kejeron riko tatoni

Wis sing kiro biso sun ngerubah ati
Kadung sadare baen riko larani
Wis sing kiro biso sun balik nong riko
Atin isun iki wes kadung loro

Ngalio wes ngadoho isun ikhlasno
Wes cukup semene isun ngerasakno
Wis sing kiro biso sun balik nong riko
Atin isun iki wes kadung loro

Baca Juga : Lirik Lagu Seru Kepingine - Nanda Feraro