Lirik Magdalena - Wes Ora Kuat


Title : Wes Ora Kuat
Artis : Magdalena
Songwriter : Sarah Ema
Label : Rafi Record

Lirik Lagu Wes Ora Kuat


Mas opo salahku mas opo dosaku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalke aku
Endi sayangmu

Opo kowe gaya lali
Mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati
Ora bakalan mblenjani

Aku ora bakal lali
Walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji
Kowe dewe sing ingkari

Mas aku ra iso aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat aku tak minggat
Mugo mugo kowe ndang tobat

Mas opo salahku mas opo dosaku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalke aku
Endi sayangmu

Opo kowe gaya lali
Mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati
Ora bakalan mblenjani

Aku ora bakal lali
Walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji
Kowe dewe sing ingkari

Mas aku ra iso aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat aku tak minggat
Mugo mugo kowe ndang tobat

Mas aku ra iso aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat aku tak minggat
Mugo mugo kowe ndang tobat

Baca Juga : Lirik Lagu Andra Kharisma - Sexy