Lirik Lagu Happy Asmara feat Arya Satria - Kebendung Tresno

Lirik Lagu "Kebendung Tresno" dari Happy Asmara & Arya Satria. Lagu ini di ciptakan oleh Kardoyo Dewo / Jeng Suyanti. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Happy Asmara feat Arya Satria - Kebendung Tresno

Lirik Happy Asmara ft Arya Satria - Kebendung Tresno


Title : Kebendung Tresno
Artist : Happy Asmara feat Arya Satria
Songwriter : Kardoyo Dewo / Jeng Suyanti
Genre : Dangdut
Label : SR Pro

Lirik Lagu Kebendung Tresno


Keseksen lintang sing ono neng awang awang
Kang nyuminari ati nandang kasmaran
Sansoyo wengi atiku soyo kelingan
Marang sliramu sing adoh ono neng paran

Semono ugo kangenku marang sliramu
Koyo ra biso kebendung jeroning atiku
Keseksen lintang sing ono ning awang awang
Tresnoku iki ra bakal luntur lan ilang

Hoo oo .. hoo oo ..
Hoo oo .. haa aa ..

Kangen jroning ati ora biso tak pungkiri
Tresno jroning dodo aku mung biso ngejogo
Mugo roso iki tan soyo biso kepatri
Marang Gusti aku mung biso ngedungo

Gede panyuwunku marang tresno iki
Mugo langgeng lan tansah nyawiji
Gede panyuwunku marang tresno iki
Mugo langgeng lan tansah biso nyawiji

Kangen jroning ati ora biso tak pungkiri
Tresno jroning dodo aku mung biso ngejogo
Mugo roso iki tan soyo biso kepatri
Marang Gusti aku mung biso ngedungo

Gede panyuwunku marang tresno iki
Mugo langgeng lan tansah nyawiji
Gede panyuwunku marang tresno iki
Mugo langgeng lan tansah biso nyawiji
Mugo langgeng lan tansah biso nyawiji

Baca Juga : Lirik Lagu Ikke Lourentya - Kuciwo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053