Lirik Lagu Gelas Pecah - Tasya Rosmala

Aku tansah sabar nerimo Ati iki rasane nelongso Katresnanmu uwes ilang musno Kowe gandeng karo wong liyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Gelas Pecah
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik Gelas Pecah - Tasya Rosmala


Aku tansah sabar nerimo
Ati iki rasane nelongso
Katresnanmu uwes ilang musno
Kowe gandeng karo wong liyo

Yen pancene kowe uwes tego
Ning welingku anakku ojo di gowo
Kanggo tombo yen pinuju aku loro
Cukup batinku mbok gawe gelo

Kembang kumitir
Kuwi dudu kembang melati
Pahit getir urip wis tak lakoni

Gelas sing pecah ra biso nyawiji
Bungah susah mung pasrah mring Gusti

INTRO

Yen pancene kowe uwes tego
Ning welingku anakku ojo di gowo
Kanggo tombo yen pinuju aku loro
Cukup batinku mbok gawe gelo

Kembang kumitir
Kuwi dudu kembang melati
Pahit getir urip wis tak lakoni

Gelas sing pecah ra biso nyawiji
Bungah susah mung pasrah mring Gusti
Bungah susah mung pasrah mring Gusti

Baca Juga : Lirik Lagu Bandara Juanda - Tasya Rosmala

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053