Lirik Lagu Gelas Pecah - Tasya Rosmala

Lirik Lagu "Gelas Pecah" dari Tasya Rosmala. Lagu ini merupakan lagu dangdut jawa baru 2018. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gelas Pecah - Tasya Rosmala

Lirik Tasya Rosmala - Gelas Pecah


Judul Lagu : Gelas Pecah
Penyanyi : Tasya Rosmala
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Gelas Pecah - Tasya Rosmala


Aku tansah sabar nerimo
Ati iki rasane nelongso
Katresnanmu uwes ilang musno
Kowe gandeng karo wong liyo

Yen pancene kowe uwes tego
Ning welingku anakku ojo di gowo
Kanggo tombo yen pinuju aku loro
Cukup batinku mbok gawe gelo

Kembang kumitir
Kuwi dudu kembang melati
Pahit getir urip wis tak lakoni

Gelas sing pecah ra biso nyawiji
Bungah susah mung pasrah mring Gusti

Yen pancene kowe uwes tego
Ning welingku anakku ojo di gowo
Kanggo tombo yen pinuju aku loro
Cukup batinku mbok gawe gelo

Kembang kumitir
Kuwi dudu kembang melati
Pahit getir urip wis tak lakoni

Gelas sing pecah ra biso nyawiji
Bungah susah mung pasrah mring Gusti
Bungah susah mung pasrah mring Gusti

Baca Juga : Lirik Lagu Bandara Juanda - Tasya Rosmala