3 Jan 2018


Judul Lagu : Ninggal Janji
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik Ninggal Janji - Tasya Rosmala


Udan deres wayah sore iki
Ngelingake lorone ati iki
Naliko kowe lungo ninggal janji
Lali karo janjimu wektu kuwi

Seprene aku isih nandang loro
Ati tansah keronto ronto
Ning opo kowe tego ninggal lungo
Lali marang janji kang setyo

INTRO

Ning opo kowe ninggal aku
Ning opo kowe lali anakmu
Ning opo kowe nyidrani aku
Saiki urip karo kancaku

INTRO

Seprene aku isih nandang loro
Ati tansah keronto ronto
Ning opo kowe tego ninggal lungo
Lali marang janji kang setyo

INTRO

Ning opo kowe ninggal aku
Ning opo kowe lali anakmu
Ning opo kowe nyidrani aku
Saiki urip karo kancaku

Ning opo kowe ninggal aku
Ning opo kowe lali anakmu
Ning opo kowe nyidrani aku
Saiki urip karo kancaku

Baca Juga : Lirik Lagu Gelas Pecah - Tasya Rosmala