Lirik Lagu Sing Tak Jaluk - Tasya Rosmala

Wes ra kroso kowe ninggalke awakku Wes ra kroso kowe ngelarani aku Opo iki sing pancene kekarepanmu Opo iki sing jenenge tanggung jawabmu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Sing Tak Jaluk
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik Sing Tak Jaluk - Tasya Rosmala


Wes ra kroso kowe ninggalke awakku
Wes ra kroso kowe ngelarani aku
Opo iki sing pancene kekarepanmu
Opo iki sing jenenge tanggung jawabmu

Sing tak jaluk jo lelungo
Kabeh dungo kanggo kowe
Mergo aku tansah ra iso nglalekke

Sing tak jaluk ndang ilingo
Marang aku sing nyekseni
Mugi Gusti maringono dalane ati

INTRO

Wes ra kroso kowe ninggalke awakku
Wes ra kroso kowe ngelarani aku
Opo iki sing pancene kekarepanmu
Opo iki sing jenenge tanggung jawabmu

Sing tak jaluk jo lelungo
Kabeh dungo kanggo kowe
Mergo aku tansah ra iso nglalekke

Sing tak jaluk ndang ilingo
Marang aku sing nyekseni
Mugi Gusti maringono dalane ati

Sing tak jaluk jo lelungo
Kabeh dungo kanggo kowe
Mergo aku tansah ra iso nglalekke

Sing tak jaluk ndang ilingo
Marang aku sing nyekseni
Mugi Gusti maringono dalane ati

Baca Juga : Lirik Lagu Masio Tansah Leloro - Tasya Rosmala

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053