Lirik Lagu Mego - Nella Kharisma



Judul lagu : Mego
Ciptaan : Arif Kurniawan
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Mego - Nella Kharisma


Tresno sing ono njero dodoku
Tetep tak ugemi tekan saiki
Wulan lintang jejer bareng dadi siji
Koyo tresnoku neng ati iki

Lakonku ra bakal mblenjani
Tresnane tresno iki selawase ora lali

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

INTRO

Tresno sing ono njero dodoku
Tetep tak ugemi tekan saiki
Wulan lintang jejer bareng dadi siji
Koyo tresnoku neng ati iki

Lakonku ra bakal mblenjani
Tresnane tresno iki selawase ora lali

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM