8 Des 2017
Lirik Lagu Mego - Nella Kharisma

Judul lagu : Mego
Ciptaan : Arif Kurniawan
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Mego - Nella Kharisma

Tresno sing ono njero dodoku
Tetep tak ugemi tekan saiki
Wulan lintang jejer bareng dadi siji
Koyo tresnoku neng ati iki

Lakonku ra bakal mblenjani
Tresnane tresno iki selawase ora lali

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

INTRO

Tresno sing ono njero dodoku
Tetep tak ugemi tekan saiki
Wulan lintang jejer bareng dadi siji
Koyo tresnoku neng ati iki

Lakonku ra bakal mblenjani
Tresnane tresno iki selawase ora lali

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono