8 Des 2017
Lirik Lagu Kangen Ati - Nella Kharisma

Judul lagu : Kangen Ati
Ciptaan : Arif Kurniawan
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Kangen Ati - Nella Kharisma

Umpomo isih ono wektu
Aku pingin jujur nang sliramu
Ra ono sing iso ngganteni
Mung sliramu sing tak kangeni

Adoh panggonmu lan adoh tresnomu
Lawang tresno mung kanggo sliramu
Ooo ...

Ra ono sing biso ngganteni
Tresnomu nang njerone ati
Roso tresno sing kok uwehno
Iso ngedemke loro

Ayem urip ayem tresnoku
Naliko sesandhing nang sliramu
Opo sliramu ra ngrasakno
Kangen ati sing tak roso
Ooo ... Ooo ...

INTRO

Ra ono sing biso ngganteni
Tresnomu nang njerone ati
Roso tresno sing kok uwehno
Iso ngedemke loro

Ayem urip ayem tresnoku
Naliko sesandhing nang sliramu
Opo sliramu ra ngrasakno
Kangen ati sing tak roso
Ooo ... Ooo ... Ooo ... Ooo ...

Baca Juga » Lirik Lagu Kedanan - Nella Kharisma