9 Des 2017
Lirik Lagu Sepuro - Nella Kharisma

Judul lagu : Sepuro
Ciptaan : H.W. Kongko
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Sepuro - Nella Kharisma


Gelone ati amung iso nggetuni
Kelingan anggonku mutusi
Kadong tak lakoni sabarmu leh ngenteni
Balesanku sing ra ngerteni

Tumetes banyu moto sing ngalir neng pipimu
Naliko aku milih lungo
Kabar sing tak percoyo crito sing ora nyoto
Putusanku sing tak getuni

Sepuro aku njaluk sepuro
Wis nglarani atimu
Sepuro masio yo wes ora biso
Tansah sesandingan awakmu

INTRO

Loro getun iki aku terimo
Masio tansah tumetes banyu moto
Siji sing tak jaluk amung sepuro
Masio nyanding wis ora biso

Sepuro aku njaluk sepuro
Wis nglarani atimu
Sepuro masio yo wes ora biso
Tansah sesandingan awakmu

INTRO

Loro getun iki aku terimo
Masio tansah tumetes banyu moto
Siji sing tak jaluk amung sepuro
Masio nyanding wis ora biso

Sepuro aku njaluk sepuro
Wis nglarani atimu
Sepuro masio yo wes ora biso
Tansah sesandingan awakmu

Baca Juga : Lirik Lagu Harus Malam Ini - Nella Kharisma