Lirik Lagu Trenyuh



Judul Lagu : Trenyuh
Ciptaan : -
Penyanyi : Putri
Genre : Campur Sari

Lirik Trenyuh - Putri


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang
Yen tak roso soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu
Tresno iki mung kanggo sliramu

INTRO

Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang
Yen tak roso soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu
Tresno iki mung kanggo sliramu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM