Lirik Lagu Trenyuh

Neng omah atiku tansah ngalamun Amargo mikir sing gedhe duwur Dasar bagus pasuryane Esemane soyo gawe bingung... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Trenyuh


Judul Lagu : Trenyuh
Ciptaan : -
Penyanyi : Putri
Genre : Campur Sari

Lirik Trenyuh - Putri


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang
Yen tak roso soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu
Tresno iki mung kanggo sliramu

INTRO

Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang
Yen tak roso soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu
Tresno iki mung kanggo sliramu