Lirik Lagu Sewu Layangmu



Judul Lagu : Sewu Layangmu
Ciptaan : -
Penyanyi : Suji
Genre : Campur Sari

Lirik Sewu Layangmu - Suji


Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Taunono windonono
Tak enteni neng gisik ing tresno

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendo
Layangmu sampule jinggo
Gawe atiku kang onggo onggo

Mboten siang mboten dalu wong bagus
Mung tansah hangantu antu
Aduh sayang aduh sayang aduh sayang
Aku wedi yen kelangan

Enggalo bali
Duh kusumo pepujaning ati
Rasaku koyo wong linglung
Mendhem kangen gedhene sak gunung

INTRO

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Taunono windonono
Tak enteni neng gisik ing tresno

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendo
Layangmu sampule jinggo
Gawe atiku kang onggo onggo

Mboten siang mboten dalu wong bagus
Mung tansah hangantu antu
Aduh sayang aduh sayang aduh sayang
Aku wedi yen kelangan

Enggalo bali
Duh kusumo pepujaning ati
Rasaku koyo wong linglung
Mendhem kangen gedhene sak gunung

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053