Lirik Lagu Tetesing Waspoku - Tedjo

Tetesing waspoku iki Mbrebes mili hanelesi pipi Mikir wong sing tak tresnani Mbok ojo gawe laraning ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tetesing Waspoku - Tedjo


Judul Lagu : Tetesing Waspoku
Ciptaan : -
Penyanyi : Tedjo
Genre : Campur Sari

Lirik Tetesing Waspoku - Tedjo


Tetesing waspoku iki
Mbrebes mili hanelesi pipi
Mikir wong sing tak tresnani
Mbok ojo gawe laraning ati

Yen ati wes kadung tresno
Pancen angel yen to di lalekno
Dunyo ra sak godong kelor
Wong yen tresno ra biso di pekso

Gawang gawang
Ing paningal sansoyo sumelang
Yen tak sawang
Pasuryanmu ora biso ilang

Tetesing waspoku iki
Tumibo ing lemah wanci bengi
Mugo biso dadi seksi
Pasuryanmu tansah nggudo ati

INTRO

Tetesing waspoku iki
Mbrebes mili hanelesi pipi
Mikir wong sing tak tresnani
Mbok ojo gawe laraning ati

Yen ati wes kadung tresno
Pancen angel yen to di lalekno
Dunyo ra sak godong kelor
Wong yen tresno ra biso di pekso

Gawang gawang
Ing paningal sansoyo sumelang
Yen tak sawang
Pasuryanmu ora biso ilang

Tetesing waspoku iki
Tumibo ing lemah wanci bengi
Mugo biso dadi seksi
Pasuryanmu tansah nggudo ati