Lirik Lagu Salah Kekancan - Nella Kharisma



Judul Lagu : Salah Kekancan
Ciptaan : (NDX AKA)
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Salah Kekancan - Nella Kharisma


Ji ro lu pat mo pancen aku ra trimo
Nem pitu wolu sakjane aku nesu
Ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo
Nek udu karo konco naliko atimu loro
Opo yo kurang aku le ngerteni salahmu
Tetep wae tok bolan baleni nyepelekke kancamu

Aku ora ngiro ngene dadine
Kekancane kok bubrah akhire
Opo ngene ki caramu
Opo iki balesanmu

Saiki aku ngerti
Kekancan ora cengli
Po yo ra duwe rai kowe ngapusi
Sakitnya tuh di sini

Wes ndang minggato kono
Nek musoh rupo konco
Nek butoh kowe moro
Nek ra butoh kowe lungo ninggal konco

Saiki kurang opo aku dadi koncomu
Wes tak iklaske kowe nganti nikung bojoku
Di kei ati kei alang rogo rempelo
Wes tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco

Biyen konco guyu kok dadi konco pabu
Biyen konco susah saiki dadi bubrah
Sak karepe atimu tak adoi dapuranmu
Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu

Aku ora ngiro ngene dadine
Kekancane kok bubrah akhire
Opo ngeneki caramu
Opo iki balesanmu

Saiki aku ngerti
Kekancan ora cengli
Po yo ra duwe rai kowe ngapusi
Sakitnya tuh di sini

Wes ndang minggato kono
Nek musoh rupo konco
Nek butoh kowe moro
Nek ra butoh kowe lungo ninggal konco

Aku ora ngiro ngene dadine
Kekancane kok bubrah akhire
Opo ngene ki caramu
Opo iki balesanmu

Saiki aku ngerti
Kekancan ora cengli
Po yo ra duwe rai kowe ngapusi
Sakitnya tuh di sini

Wes ndang minggato kono
Nek musoh rupo konco
Nek butoh kowe moro
Nek ra butoh kowe lungo ninggal konco

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.