Lirik Lagu Ojo Sepaneng - Nella Kharisma


Judul Lagu : Ojo Sepaneng
Ciptaan : Bayu G2B
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Ojo Sepaneng - Nella Kharisma


Aku pengen ngene (Masalah)
Aku pengen ngono (Masalah)
Aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng

Jarene cah kerjo (Ngapusi)
Jaremu stel kendo (Tenane)
Ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

Dadi wong ra sah kakean polah
Mengko malah dadi masalah
Mending meneng mbangane salah
Nek wes salah isone mung pasrah

Nduwe lambe kudu di jogo
Ojo seneng ngrasani wong liyo
Saiki rasakno

Aku pengen ngene
Aku pengen ngono
Aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng

Jarene cah kerjo
Jaremu stel kendo
Ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

Urip di gawe santai ra sah podo sepaneng
Ngurusi wong liyo ra iso ngewareg ke weteng
Mikir awake dewe wes nggawe sirah puyeng
Wong liyo sing nyawang ngirone mung seneng seneng

Akeh sitike rejeki wes ono sing ngatur
Gari sepiro sregepe awakmu sing nandur
Wes ra usah nggagas omongane kiwo tengen
Mergo mengko iso nggawe uripmu sepaneng

Wes ra usah ngurusi urusane wong liyo
Urusono bojomu sing galak

Rejeki ra neng ngendi
Ora usah podo meri
Sing penting iso ngebul karo ngopi

Aku pengen ngene
Aku pengen ngono
Aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng

Jarene cah kerjo
Jaremu stel kendo
Ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

Aku pengen ngene
Aku pengen ngono
Aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng

Jarene cah kerjo
Jaremu stel kendo
Ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.