Lirik Lagu Keno Godho



Judul Lagu : Keno Godho
Ciptaan : -
Penyanyi : Putri
Genre : Campur Sari

Lirik Keno Godho


Nalikane dek jaman semono
Tresnamu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora nate cidro

Mulo aku tansah animbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Sliramu pamit tugas ngayahi
Mrih rahayune sesami
Nggonku muji kariyo basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng dedet rasaning atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane sing kundur mung layangmu
Ora liyo keno godho

INTRO

Nalikane dek jaman semono
Tresnamu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora nate cidro

Mulo aku tansah animbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Sliramu pamit tugas ngayahi
Mrih rahayu ne sessami
Nggonku muji kariyo basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng dedet rasaning atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane sing kondur mung layangmu
Ora liyo keno godho

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.