Lirik Lagu Plong - Didi Kempot

Plong rasane njero dadaku Rasane mak plong lego atiku Wis ora nyut yut sirahku Saiki aku wis ora ngelu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Plong
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Plong - Didi Kempot


Plong rasane njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora nyut yut sirahku
Saiki aku wis ora ngelu

Plong rasane njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ra dag dig dug jantungku
Saiki aku uwis ketemu

Rasane he he he
Yo mak plong
Rasane kepiye
Plong plong plong

Rasane koyo ketiban ndaru
Lintang kamulyan nibani dadaku
Sing lali wis eling karo aku
Gelem mulih gelem bali neng omahku

Njanur gunung rasane nggumun setahun
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun
Rasane yo mak plong
Rasane plong plong plong

INTRO

Plong rasane njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora nyut yut sirahku
Saiki aku wis ora ngelu

Plong rasane njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ra dag dig dug jantungku
Saiki aku uwis ketemu

Rasane he he he
Yo mak plong
Rasane kepiye
Plong plong plong

Rasane koyo ketiban ndaru
Lintang kamulyan nibani dadaku
Sing lali wis eling karo aku
Gelem mulih gelem bali neng omahku

Njanur gunung rasane nggumun setahun
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun

Rasane yo mak plong
Rasane plong plong plong
Rasane yo mak plong
Rasane kepiye
Yo mak plong

Plong

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053