Lirik Lagu Panji Klanthong - Didi Kempot

Aku dudu pangeran Darah biru muda bangsawan Aku iki panji klanthong sing ra ndalan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Panji Klanthong
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari

Lirik Panji Klanthong - Didi Kempot


Aku dudu pangeran
Darah biru muda bangsawan
Aku iki panji klanthong sing ra ndalan

Opo sliramu ra getun
Yen nganti kebacut gandrung
Marang aku wong lanang sing isih mbambung

Aku dudu jutawan
Sing sugih ra kekurangan
Aku iki wong cilik sing ra keduman

Opo sliramu yo kerso
Nglakoni urip rekoso
Karo aku wong lanang sing durung kerjo

Aku nganti isin
Yen ngoco nyawang mripatku
Saben ndino mendem kahanan mikir nasibku

Yen sliramu setyo
senadyan nganti prawan tuwo
Entenono aku Panji klanthong yen wis kerjo

Turuku mung neng tritisan
Bantalku mung bantal tangan
Neng emper toko simpang lima Semarang

Bebasan wis ora nyiso
Getihku wis ora ono
Uwis garing di pangan nyamuk kutho

INTRO

Aku nganti isin
Yen ngoco nyawang mripatku
Saben ndino mendem kahanan mikir nasibku

Yen sliramu setyo
Senadyan nganti prawan tuwo
Entenono aku Panji klanthong yen wis kerjo

Aku dudu pangeran
Darah biru muda bangsawan
Aku iki panji klanthong sing ra ndalan

Opo sliramu ra getun
Yen nganti kebacut gandrung
Marang aku wong lanang sing isih mbambung

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053