Lirik Lagu Getun - Pendhoza



Judul Lagu : Getun
Ciptaan : Pendhoza
Penyanyi : Pendhoza
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Getun - Pendhoza


Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngeboti wedokan sing dadi gondolan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku coba ngelalekno
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo

Pancen aku tresno kowe sayangku mung karo kowe
Yo mung kowe sing neng ati susah seneng tekan mati
Ora bakal tak tinggalke njajal mbok titeni wae
Omonganku iki bener mugo wae ora minger

Opo enenge awakmu wes melengkapi uripku
Senajan kamu sangat lugu dandan wae yo ora tau
Opo meneh nganggo gincu ben gawe mlinir lambemu
Rupamu pancen polosan aku coba tetep krasan

Nanging kok godaan teko aku seneng ro wong liyo
Mergane bodine nonjok bojoku tak tinggal lungo
Pancen atiku ra urus kepincut sing luwih mulus
Gawe aku mati alus kowe saiki ra ngurus

Getun kuwi tibo mburi ora bakal tibo ngarep
Kabeh banjur tak lakoni senajan mbiyen ati karep
Getunku soyo tenanan yen aku nyawang sliramu
Sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku

Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyono sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi gondolan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku coba ngelalekno
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo

Pancen kowe ayu tenan
Bedo pas mbiyen  pacaran
Dulu ra mbejaji tenan
Wajahmu sangat pas pasan

Saiki kowe wes bedo
Gawe aku ngelus dodo
Mbiyen kok tak sio sio
Nganti uripmu nelongso

Sempet ketemu ning ndalan
Aku eroh kowe sliliran
Lha kok atiku ser seran
Nyawang kowe sing menawan

Saiki piye carane
Aku oleh pin bbm me
Yen wis oleh njur tak invite
Mugo wae di acc

Lha dilalah di acc
Ora nyongko bungah tenan
Jebul malah gur di dc
Yo tak tompo kasunyatan

Mungkin kowe wes kelaran
Nganti kowe wegah tenan
Karo aku sing ra mutu
Ngarep bali neng awakmu

Saiki wes tak ikhlasno
Kowe duwekke wong liyo
Aku yo mung iso pasrah
Tak jak balen kowe wegah

Yo wes ra sah tak pikirke
Timbang aku mumet ndase
Mending aku joget wae
Joget jangdut sak penake

Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngeboti wedokan sing dadi gondolan

Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngeboti wedokan sing dadi gondolan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku cobo nglalekno
Mugo kowe iso seneng nggo wong liyo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM