Lirik Lagu Lewung (House Music) - Nella Kharisma

Dadi lewung atiku Nalikane sepisan ketemu Wong bagus dadi laku Nggodha ati rinten siang dalu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Lewung
Ciptaan : Tokek (Mayantoko)
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : House Music

Lirik Lewung (House Music) - Nella Kharisma


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi Gusti nglilani
Tresnoku bakal ginowo mati

INTRO

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi Gusti nglilani
Tresnoku bakal ginowo mati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053