Lirik Lagu Mendez Kechu - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Mendez Kechu" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mendez Kechu - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Mendez Kechu


Judul Lagu : Mendez Kechu
Penyayi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut
Label : Teta Record

Lirik Mendez Kechu


Ngopo wong tuwomu
Ora ngekke restu kanggo tresnoku
Opo kurang bukti gedene tresnoku
Opo kurang sugih dadi ora mbok pilih

Jare nek wes nduwe ninja
Wes oleh di cinta karo anakmu
Nyatane mung kechu ra iso di gugu
Anak karo mboke jebule mung podo wae

Jare tonggo sebelahmu lek wes nduwe ninja
Kowe bakal ngeki restu anakmu di cinta
Tapi syarat tak turuti ra ono sing kurang
Setyo bondo tresno ora lali kasih sayang

Jebule podo wae anak karo simboke
Ra bedo tumindake bosok kabeh atine
Senengane ngejur lek ngomongmu ita itu
Janjimu mbok palsu ra biso di gugu

Nek wonten lepate kulo nyuwun ngapunten
Dereng sagep nuruti sing di karepaken
Mergo kulo sadar kulo niki sinten
Wani nyanding anakmu sing bagus temen

Aku iki mung wong wadon sing dadi korban katresnan
Arep nyanding tresno Nanging ora keturutan
Mergo wong tuwomu kuwi kakehan tuntutan
Ra ngerti nek sak tenane anake geleman

Ngopo wong tuwomu
Ora ngekke restu kanggo tresnoku
Opo kurang bukti gedene tresnoku
Opo kurang sugih dadi ora mbok pilih

Jare nek wes nduwe ninja
Wes oleh di cinta karo anakmu
Nyatane mung kechu ra iso di gugu
Anak karo mboke jebule mung podo wae

Wes tak mundur teratur
Mbange atiku sing ajur
Ngerep trrsnomu restune wong tuwamu

Pancen dasare kowe mendhez kechu
Senengane ngereti bondoku
Pesan wes entuk aku mbok tinggal mlayu

Mesakke awakmu sing wes dadi korbane wong tuwo
Mergo mbokmu edan bondo kowe adol rupo
Rupamu pancen bagus sayange tukang kechu
Opo pancen watak turunan soko si mbokmu

Nek tasek angsal kulo ajeng nyanding sliramu
Insya Alloh bakal tak gawe mulyo uripmu
La nek kowe ngechu amung nambahi dosamu
Mending kowe trimo aku dadi pendampingmu

Ngopo wong tuwomu
Ora ngekke restu kanggo tresnoku
Opo kurang bukti gedene tresnoku
Opo kurang sugih dadi ora mbok pilih

Jare nek wes nduwe ninja
Wes oleh di cinta karo anakmu
Nyatane mung kechu ra iso di gugu
Anak karo mboke jebule mung podo wae

Baca Juga : Lirik Lagu Njangget - Nella Kharisma