Lirik Lagu Nduk - Nella Kharisma

Nduk rungokno Jerit tangis atiku Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo Saikine wes cidro Loro sak jroning dodo Tresnoku wes luntur mergo sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Nduk
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Nduk - Nella Kharisma


Nduk rungokno
Jerit tangis atiku
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo

Saikine wes cidro
Loro sak jroning dodo
Tresnoku wes luntur mergo sliramu

Nduk nopo biyen
Kowe nompo tresnoku
Nek niatmu amung ngelarani atiku

Kowe mblenjani janji
Tresnoku ingkang suci
Janji setyomu jebul mung ngapusi

Sayang ngopo kowe tego ninggal aku lungo
Jare arep setyo nganti tekan tuwo
Sak tenane aku iki salah opo
Nganti awakmu gawe ati cidro

Jare susah seneng kowe bakal ngelakoni
Ngenteni awakku sing lagi golek rejeki
Nek pancen dalane ngene dewe kudu trimo
Ora malah lungo gawe cidro ning dodo

Kabeh masalah sak tenane biso di rembuk
Ora sok mutusi nggo emosi aduh si nduk
Kowe njaluk opo meski tak turuti
Mboh kepriye carane aku sing ngelakoni

Kuwi buktine aku tresno marang sliramu
Rogo nganti remuk sing penting seneng atimu
Sak abot abote pacobaning ning uripku
Luweh abot nek aku kelangan sliramu

Nduk rungokno
Jerit tangis atiku
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo

Saikine wes cidro
Loro sak jroning dodo
Tresnoku wes luntur mergo sliramu

Nduk nopo biyen
Kowe nompo tresnoku
Nek niatmu amung ngelarani atiku

Kowe mblenjani janji
Tresnoku ingkang suci
Janji setyomu jebul mung ngapusi

Nek iki wes niatmu ninggalke aku
Bakal tak tompo sak ikhlase atiku
Najan ati isih pengen nyanding sliramu
Nanging aku iso opo nggo nyanding awakmu

Aku mung wong lanang ora guno
Ra biso mulyokke wanito sing tak tresno
Aku njaluk ngapuro

Urip tanpo awakmu abot leh ku nglakoni
Ibarate langit tanpo bintang bakal sepi
Nikah janji pelaminan wes ra ono arti
Mung ono kesiso janur garing dadi saksi

Amung siji penjalukku pujaan hatiku
Ojo lali kowe tau ono ning uripku
Kabeh tak pasrahke ing lambat cepete wektu
Sak tenane aku isih ngarepke sliramu

Nduk rungokno
Jerit tangis atiku
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo

Saikine wes cidro
Loro sak jroning dodo
Tresnoku wes luntur mergo sliramu

Nduk nopo biyen
Kowe nompo tresnoku
Nek niatmu amung ngelarani atiku

Kowe mblenjani janji
Tresnoku ingkang suci
Janji setyomu jebul mung ngapusi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053