Lirik Lagu Mawar Biru


Judul Lagu : Mawar Biru
Ciptaan : -
Penyanyi : Itok
Genre : Campur Sari

Lirik Mawar Biru


Tumetesing waspaku
Nora tego rasaning atiku
Ninggalake sliramu kenyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe awe rasaning atiku
Ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

Ora nyono ora ngiro
Yen ngene dadine
Aku kudu melu ndherek’ake romo lan ibuku
Mulih nyang ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko tondho katresnanku

INTRO

Tumetesing waspaku
Nora tego rasaning atiku
Ninggalake sliramu kenyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe awe rasaning atiku
Ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

Ora nyono ora ngiro
Yen ngene dadine
Aku kudu melu ndherek’ake romo lan ibuku
Mulih nyang ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko tondho katresnanku

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053