Lirik Lagu Loro Bronto

Yen kelingan mring sliramu aduh Kadyo renujed atiku Yen siang tansah katon malelo Ndalu datan biso nendro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Loro Bronto


Judul Lagu : Loro Bronto
Ciptaan : -
Penyanyi : Wulan Sragen
Genre : Campur Sari

Lirik Loro Bronto


Yen kelingan mring sliramu aduh
Kadyo renujed atiku
Yen siang tansah katon malelo
Ndalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali tenan
Dhek semono nate janji
Nedyo arep urip bebarengan
Bungah susah di lakoni

Nanging aku ora ngiro
Yen sliramu bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo
Banjur kromo
Ora nganggo kondo kondo

Wis pestine lelakonku aduh
Aku mung kudu narimo
Sopo kang biso paring usodo
Nggonku nandang loro bronto

INTRO

Yen kelingan mring sliramu aduh
Kadyo renujed atiku
Yen siang tansah katon malelo
Ndalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali tenan
Dhek semono nate janji
Nedyo arep urip bebarengan
Bungah susah di lakoni

Nanging aku ora ngiro
Yen sliramu bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo
Banjur kromo
Ora nganggo kondo kondo

Wis pestine lelakonku aduh
Aku mung kudu narimo
Sopo kang biso paring usodo
Nggonku nandang loro bronto