Lirik Lagu Luntur

Yen lunturo wenterane Ora koyo yen luntur tresnane Tekan tekane atine Koyo koyo mung sak sire dewe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Luntur


Judul Lagu : Luntur
Ciptaan : Gesang
Penyanyi : Endah Laras
Genre : Campur Sari

Lirik Luntur


Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo koyo mung sak sire dewe

Ora sembodho mbiyene
Saben dino mung tansah metukki
Saben kepetuk tembunge
Anggrerepo dadiyo duweke

Ora maido kolo mongso
Mung sok gawe gelo
Ewo semono nganti biso
Nglunturke tresno

Di tambakno mrono mrene
Tiwas tiwas ndedowo larane
Nanging tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe

INTRO

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo koyo mung sak sire dewe

Ora sembodho mbiyene
Saben dino mung tansah metukki
Saben kepetuk tembunge
Anggrerepo dadiyo duweke

Ora maido kolo mongso
Mung sok gawe gelo
Ewo semono nganti biso
Nglunturke tresno

Di tambakno mrono mrene
Tiwas tiwas ndedowo larane
Nanging tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe