Lirik Lagu Gawe Gelo (I'm Your Versi Jawa)

Wes tahun tahunan kowe ora tau ngabari Opo tesih eling karo janji janjimu wingi Kon nunggu awakmu nganti tekan bali... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gawe Gelo (I'm Your Versi Jawa)


Judul Lagu : Gawe Gelo (I'm Your Versi Jawa)
Ciptaan : -
Penyanyi : Boim Ngapak
Genre : R & B

Lirik Gawe Gelo (I'm Your Versi Jawa)


Wes tahun tahunan kowe ora tau ngabari
Opo tesih eling karo janji janjimu wingi
Kon nunggu awakmu nganti tekan bali

Opo pancen lali opo kowe ra gelem bali
Opo malah kowe saiki wes nduwe liyane
Mung pasrah awakku tresno di gantungke

Yo wes ku ming iso pasrah
Nadyan nggawe ati keloro

Yen ora eling po nduwe liyane
Kudune ngabari ben ora ngenteni
Ojo nggawe tresnoku dadi pindah liyane yo iso

Nganti esuk awan wengi ku capek ngenteni
Nunggu kabarmu jane kowe neng ngendi
Nggawe gelo ati ngasi mbrebes mili njero dodo

Yo wes ku ming iso pasrah
Nadyan nggawe ati keloro

Nek wes ngene ku nggolek liyane
Ra ngarepke dadi ora gelo

Yo wes piye maneh
Nadyan aku iki wes kadung kebacut tresno
Mung isone pasrah

Nadyan aku gedhe tresno wes suwe nunggu awakmu
Tapi ati wes kadung kebacut tresno wong liyane
Mergo ra ngabari lungo mbuh nang ngendi ora tau bali

Yo wes ku ming iso pasrah
Nadyan nggawe ati keloro
Yo wes ku ming iso pasrah
Nadyan nggawe ati keloro

Nek wes ngene ku nggolek liyane
Ra ngarepke dadi ora gelo

Yo wes ku ming iso pasrah
Nadyan nggawe ati keloro
Nek wes ngene ku nggolek liyane
Ra ngarepke dadi ora gelo