Lirik Lagu Pengen Rabi - Nency Stevani



Judul Lagu : Pengen Rabi
Ciptaan : -
Penyanyi : Nency Stevani & Rudi Ibrahim
Genre : Dangdut

Lirik Pengen Rabi


Lk :
Su su su su su su su sumpah mati aku
Wes suwe aku pengen golek bojo
Mbak mbak mbak mbak yu ku tulungi awakku
Golekno bojo sing ayu kanggoku

Pr :
Mosok sih kowe ora biso
Nggolek bojo dewe
Sing kanggo awakmu

Lk :
Aku mrono mrene cobo nggolek dewe mbak
Tapi mereka pada nolakin aku
Sing tak jaluk ora angel angel mbak
Penting dek'e seneng karo aku

INTRO

Lk :
Sore sore aku lungo metu neng prapatan
Weruh wong ayu dewekan
Pr :
La terus kenopo kowe crito karo aku
Yen ketemu karo dek'e

Lk :
Aku pengen mbak yu nulung aku
Yen aku kepingin kenal karo bocah kuwi
Pr :
Nulung piye sing mbok karepke aku ra ngerti
Tak cobo nganggo caraku dewe

Lk :
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku pengen cepet rabi

Lk :
Su su su su su su su sumpah mati aku
Wes suwe aku pengen golek bojo
Mbak mbak mbak mbak yu ku tulungi awakku
Golekno bojo sing ayu kanggoku

Pr :
Mosok sih kowe ora biso
Nggolek bojo dewe
Sing kanggo awakmu

Lk :
Aku mrono mrene cobo nggolek dewe mbak
Tapi mereka pada nolakin aku
Sing tak jaluk ora angel angel mbak
Penting dek'e seneng karo aku

INTRO

Lk :
Sore sore aku lungo metu neng prapatan
Weruh wong wadon dewekan
Pr :
La terus kenopo kowe crito karo aku
Yen ketemu dek'e

Lk :
Aku pengen mbak yu nulung aku
Yen aku kepingin kenal karo bocah kuwi
Pr :
Nulung piye sing mbok karepke aku ra ngerti
Tak cobo nganggo caraku dewe

Lk :
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku cepet pengen rabi

Lk :
Sore sore aku lungo metu neng prapatan
Weruh wong wadon dewekan
Pr :
La terus kenopo kowe crito karo aku
Yen kowe ketemu dek'e

Lk :
Aku pengen mbak yu nulung aku
Yen aku kepingin kenal karo bocah kuwi
Pr :
Nulung piye sing mbok karepke aku ra ngerti
Tak coba nganggo caraku dewe

Lk :
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku cepet pengen rabi
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku cepet pengen rabi

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053