Lirik Lagu Pengen Rabi - Nency Stevani

Su su su su su su su sumpah mati aku Wes suwe aku pengen golek bojo Mbak mbak mbak mbak yu ku tulungi awakku Golekno bojo sing ayu kanggoku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Pengen Rabi
Ciptaan : -
Penyanyi : Nency Stevani & Rudi Ibrahim
Genre : Dangdut

Lirik Pengen Rabi


Lk :
Su su su su su su su sumpah mati aku
Wes suwe aku pengen golek bojo
Mbak mbak mbak mbak yu ku tulungi awakku
Golekno bojo sing ayu kanggoku

Pr :
Mosok sih kowe ora biso
Nggolek bojo dewe
Sing kanggo awakmu

Lk :
Aku mrono mrene cobo nggolek dewe mbak
Tapi mereka pada nolakin aku
Sing tak jaluk ora angel angel mbak
Penting dek'e seneng karo aku

INTRO

Lk :
Sore sore aku lungo metu neng prapatan
Weruh wong ayu dewekan
Pr :
La terus kenopo kowe crito karo aku
Yen ketemu karo dek'e

Lk :
Aku pengen mbak yu nulung aku
Yen aku kepingin kenal karo bocah kuwi
Pr :
Nulung piye sing mbok karepke aku ra ngerti
Tak cobo nganggo caraku dewe

Lk :
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku pengen cepet rabi

Lk :
Su su su su su su su sumpah mati aku
Wes suwe aku pengen golek bojo
Mbak mbak mbak mbak yu ku tulungi awakku
Golekno bojo sing ayu kanggoku

Pr :
Mosok sih kowe ora biso
Nggolek bojo dewe
Sing kanggo awakmu

Lk :
Aku mrono mrene cobo nggolek dewe mbak
Tapi mereka pada nolakin aku
Sing tak jaluk ora angel angel mbak
Penting dek'e seneng karo aku

INTRO

Lk :
Sore sore aku lungo metu neng prapatan
Weruh wong wadon dewekan
Pr :
La terus kenopo kowe crito karo aku
Yen ketemu dek'e

Lk :
Aku pengen mbak yu nulung aku
Yen aku kepingin kenal karo bocah kuwi
Pr :
Nulung piye sing mbok karepke aku ra ngerti
Tak cobo nganggo caraku dewe

Lk :
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku cepet pengen rabi

Lk :
Sore sore aku lungo metu neng prapatan
Weruh wong wadon dewekan
Pr :
La terus kenopo kowe crito karo aku
Yen kowe ketemu dek'e

Lk :
Aku pengen mbak yu nulung aku
Yen aku kepingin kenal karo bocah kuwi
Pr :
Nulung piye sing mbok karepke aku ra ngerti
Tak coba nganggo caraku dewe

Lk :
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku cepet pengen rabi
Aku matur nuwun mbak aku dadi seneng
Mergo aku cepet pengen rabi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053