Lirik Lagu Balasan Kelingan Mantan - Nella Kharisma



Judul Lagu : Balasan Kelingan Mantan
Ciptaan : -
Penyanyi : Boim Ngapak
Genre : Hip Hop

Lirik Balasan Kelingan Mantan - Boim Ngapak (Nella Kharisma)


Dek pangapurane kanggo awakmu
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Pancen loro nek kelingan mbiyen ro awakmu
Nanging wes dadi kenangan kowe iku wes dudu jodoku
Ngapurane aku ra biso nyanding sliramu
Koyo mbiyen bermesraan penuh canda dan tawa
Sumpah aku pancen wes salah ro kowe
Mugo wae kowe nrimo saparo ikhlas
Kadang jodoh iku ra kudu nduweni
Mugo wae kowe entuk luweh apek soko awakku

Dek pangapurane kanggo awakmu
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek ojo nesoni aku wes ninggalno awakmu
Aku ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora bali
Rodo suwung wes rong sasi ra ngabari
Aku bingung tekan saiki kon di suguh rabi
Yo mungkin kalah tresnoku kon kudu pisah
Aku njaluk kowe sabar lan iso pasrah
Tetep tak kenang jenengmu nang masa laluku
Ngapurane aku nggawe cidro neng atimu

Dek pangapurane kanggo awakmu
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dek pangapurane kanggo awakmu
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek pangapurane kanggo awakmu
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Baca Juga » Lirik Lagu Kelingan Mantan - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.