Lirik Lagu Pager Ayu - Nella Kharisma

Sopo sing mangerteni Lelakon tresno iki Mbiyen tak anti anti Tukule kembang wangi Nanging kowe ora ngerti... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Pager Ayu
Ciptaan : Andi Zate
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Pager Ayu - Nella Kharisma


Sopo sing mangerteni
Lelakon tresno iki
Mbiyen tak anti anti
Tukule kembang wangi
Nanging kowe ora ngerti

Saiki wis kebacut
Ati iki kerajut
Wong liyo sing nduweni
Ati lan tresno iki
Telat telat tresnamu kuwi

Neng opo udane lagi teko
Neng opo yen tresno lagi kondo
Mbiyen mbiyen tak enteni
Wohing tresno jroning atimu
Ning opo lagi saiki

Simpenen roso tresnamu kuwi
Ra bakal biso aku ngimbangi
Nadyan ati iki kondo
Isih tresno marang sliramu
Nanging ora biso

INTRO

Sopo sing mangerteni
Lelakon tresno iki
Mbiyen tak anti anti
Tukule kembang wangi
Nanging kowe ora ngerti

Saiki wis kebacut
Ati iki kerajut
Wong liyo sing nduweni
Ati lan tresno iki
Telat telat tresnamu kuwi

Neng opo udane lagi teko
Neng opo yen tresno lagi kondo
Mbiyen mbiyen tak enteni
Wohing tresno jroning atimu
Ning opo lagi saiki

Simpenen roso tresnamu kuwi
Ra bakal biso aku ngimbangi
Nadyan ati iki kondo
Isih tresno marang sliramu
Nanging ora biso

Nadyan ati iki kondo
Isih tresno marang sliramu
Nanging ora biso

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053