Lirik Lagu Kebacut Tresno - Didi Kempot

Wis kebacut aku tresno karo kowe Aku manut mbok jak lungo neng ndi wae Awaku tak pasrahke Tresnaku kanggo kowe Kanggo kowe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kebacut Tresno
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kebacut Tresno - Didi Kempot


Wis kebacut aku tresno karo kowe
Aku manut mbok jak lungo neng ndi wae
Awaku tak pasrahke
Tresnaku kanggo kowe
Kanggo kowe

Wis kebacut aku seneng karo kowe
Senajan loro nanging ora tak rasakke
Tresnaku kanggo kowe
Atiku kaggo kowe
Kanggo kowe

INTRO

Awak iki tak pasrahke
Kabeh sak kabehe
Kanggo kowe

Ati iki tak pasrahke
Kabeh kanggo kowe
Kanggo kowe

Uwis kebacut
Aku tresno kowe
Tresno sak lawase

Wis kebacut aku tresno karo kowe
Aku manut mbok jak lungo neng ndi wae
Awaku tak pasrahke
Tresnaku kanggo kowe
Kanggo kowe

INTRO

Awak iki tak pasrahke
Kabeh sak kabehe
Kanggo kowe

Ati iki tak pasrahke
Kabeh kanggo kowe
Kanggo kowe

Uwis kebacut
Aku tresno kowe
Tresno sak lawase

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053