Lirik Lagu Mundur Teratur - Nella Kharisma

Tego ngopo kowe tego Ninggal aku lungo karo tresno sing liyo Gawe awakku mundur teratur Mergo tresnoku saiki wes luntur... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mundur Teratur - Nella Kharisma


Judul Lagu : Mundur Teratur
Ciptaan : Bayu G2B
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Mundur Teratur - Nella Kharisma


Tego ngopo kowe tego
Ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
Gawe awakku mundur teratur
Mergo tresnoku saiki wes luntur

Opo kurang bukti tresno sing tak duweni
Nganti janji setyomu saiki mbok blenjani
Trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
Nuruti awakmu sing soyo suwe kakean polah

Wajahmu pancen bagus bedo karo atimu
Kowe ninggalke aku gawe loro atiku
Amergo keno gudho karo tresno sing liyo
Sing luwih sugih bondo
Kowe tego ninggal lungo

Susahe nduwe bojo sing kakean tuntutan
Njaluk iki njaluk iku kudu keturutan
Nek ra di turuti malah golek selingkuhan
Opo ora mikir gawe atiku kelaran
Nek kowe golek sing sugih
Aku trimo mundur
Nek kowe njaluk sing luwih
Aku mundur teratur
Nek kowe golek sing gemati lan ngerteni awakmu
Aku ora mundur mergo sliramu wong bagus

Iki sing jenenge tresno kalah bondo
Wis entuk sing luwih aku mbok tinggal lungo
Aku pancen wong wadon sing ra nduwe opo opo
Ra nduwe bondo nduwene mung tresno
Nanging aku isih nduwe roso tanggung jawab
Omonganku ora labil bedo karo sing waton manyak
Bedo karo bribikanmu jare nduwe mobil warisan
Eh jebule amung mobil rentalan

Tego ngopo kowe tego
Ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
Gawe awakku mundur teratur
Mergo tresnoku saiki wes luntur

Opo kurang bukti tresno sing tak duweni
Nganti janji setyomu saiki mbok blenjani
Trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
Nuruti awakmu sing soyo suwe kakean polah

Wajahmu pancen bagus bedo karo atimu
Kowe ninggalke aku gawe loro atiku
Amergo keno gudho karo tresno sing liyo
Sing luwih sugih bondo
Kowe tego ninggal lungo

Nasibe wong kere tresnoku tok prekke
Mergo kalah bondho aku kok tinggalke
Opo mung sakmono tresnomu nggo awakku
Modal motor FU aku mok tinggal mlayu
Kowe pancen bagus tur rasah kembagus
Paitan lambe lunyu berlagak sok borju
Opo ora kelingan sak durunge pacaran
Wajahmu isih lugu ketok ndeso tenan

Tego tego tego
Kowe pancen tego
Opo ra ono
Harapan dinggo awakku
Tuk bisa memilikimu
Tuk bisa mencintaimu

Tego ngopo kowe tego
Ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
Gawe awakku mundur teratur
Mergo tresnoku saiki wes luntur

Opo kurang bukti tresno sing tak duweni
Nganti janji setyomu saiki mbok blenjani
Trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
Nuruti awakmu sing soyo suwe kakean polah

Wajahmu pancen bagus bedo karo atimu
Kowe ninggalke aku gawe loro atiku
Amergo keno gudho karo tresno sing liyo
Sing luwih sugih bondo
Kowe tego ninggal lungo

Nasibe wong kere tresnoku tok prekke
Mergo kalah bondho aku kok tinggalke
Opo mung sakmono tresnomu nggo awakku
Modal motor FU aku mok tinggal mlayu
Kowe pancen bagus tur rasah kembagus
Paitan lambe lunyu berlagak sok borju
Opo ora kelingan sak durunge pacaran
Wajahmu isih lugu ketok ndeso tenan