Lirik Lagu OTS (Ono Tengah Segoro) - Tasya Rosmala

Kapan anggonmu percoyo Karo tresno sing ono ing dodo Tresnomu ilang ono tengah segoro Opo atimu wis ono wong iyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : OTS (Ono Tengah Segoro)
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik OTS (Ono Tengah Segoro)


Kapan anggonmu percoyo
Karo tresno sing ono ing dodo
Tresnomu ilang ono tengah segoro
Opo atimu wis ono wong iyo

Sak suwemu anggon ninggalno
Ati mung iso keroso loro
Dudu dunyamu ugo dudu bandamu
Sing tak karepke neng njero atiku

Banyu moto ing pipi
Dadi tombo kangen jroning ati
Wes suwe aggon ngenteni
Jebul tresnomu mung ono ngimpi

INTRO

Sak suwemu anggon ninggalno
Ati mung iso keroso loro
Dudu dunyamu ugo dudu bandamu
Sing tak karepke neng njero atiku

Banyu moto ing pipi
Dadi tombo kangen jroning ati
Wes suwe aggon ngenteni
Jebul tresnomu mung ono ngimpi

Banyu moto ing pipi
Dadi tombo kangen jroning ati
Wes suwe aggon ngenteni
Jebul tresnomu mung ono ngimpi

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053