Lirik Lagu Ilohku Dadi Saksi - Tasya Rosmala

Lirik Lagu "Ilohku Dadi Saksi" dari Tasya Rosmala. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ilohku Dadi Saksi - Tasya Rosmala

Lirik Tasya Rosmala - Ilohku Dadi Saksi


Judul Lagu : Ilohku Dadi Saksi
Penyanyi : Tasya Rosmala
Ciptaan : -
Genre : Dangdut
Label : Teta Record

Lirik Ilohku Dadi Saksi


Wes suwe aggon bebarengan
Katon endah nadyan akeh cobaan
Nelongso yen ati kelingan
Sliramu nggawe angenan

Saiki sliramu wes ilang
Bebrayan karo wong liyan
Suwun wektumu sing ngancani
Mugo sliramu sing di openi

Aku lilo ra iso nduweni
Sliramu sing tak tresnani
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

Mugo uripmu biso mulyo
Karo wong sing kok karepno
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

Aku lilo ra iso nduweni
Sliramu sing tak tresnani
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

Mugo uripmu biso mulyo
Karo wong sing kok karepno
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati