30 Sep 2017


Judul Lagu : Ilohku Dadi Saksi
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik Ilohku Dadi Saksi


Wes suwe aggon bebarengan
Katon endah nadyan akeh cobaan
Nelongso yen ati kelingan
Sliramu nggawe angenan

Saiki sliramu wes ilang
Bebrayan karo wong liyan
Suwun wektumu sing ngancani
Mugo sliramu sing di openi

Aku lilo ra iso nduweni
Sliramu sing tak tresnani
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

Mugo uripmu biso mulyo
Karo wong sing kok karepno
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

INTRO

Aku lilo ra iso nduweni
Sliramu sing tak tresnani
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

Mugo uripmu biso mulyo
Karo wong sing kok karepno
Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati

Masio ilohku dadi saksi
Saksi tresno sing di loro ati