Lirik Lagu Kembang Rawe - Nella Kharisma

Ceritane wong seneng tunggal sak bale Wiwitane lungguh jejer sak bendinane Soyo suwe saben jejer nyekel tangane Banjur ngomong mas aku tresno kowe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kembang Rawe
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kembang Rawe - Nella Kharisma


Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggalne

INTRO

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggalne

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053