Lirik Lagu Kembang Rawe - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kembang Rawe" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kembang Rawe - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kembang Rawe


Judul Lagu : Kembang Rawe
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Kembang Rawe


Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggalne

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggalne